Logo magazínu

Kachní paštika, zadělávaná slepice i švestkové knedlíky: Vraťte se v čase a ochutnejte první republiku

1 / 9
Prohlédnout znovu

Kachní paštika, zadělávaná slepice i švestkové knedlíky: Vraťte se v čase a ochutnejte první republiku

Oblíbenou slepici na paprice si vychutnáte s noky, těstovinami nebo kynutým knedlíkem | F.O.O.D.
Ještě lepší jsou ale v kombinaci s mákem | iStock
Domácí paštiku si můžete dochutit podle svých představ například bylinkami nebo kapkou brandy či portského | iStock
Krémová celerová polévka je rychlá, sytá a vynikající. Aby ale nevypadala tak nudně, můžete ji na talíři ozdobit lístky celerové natě. Skvěle se do ní hodí i na másle osmažené krutony | iStock
Domácí paštiku můžete v uzavíratelných skleničkách mít uloženou v lednici až týden | iStock
Bramborové knedlíky plněné švestkami skvěle chutnají posypané na másle osmaženou strouhankou | iStock
Pravý vídeňský řízek se podává s bramborovým salátem bez majonézy | iStock
Oblíbenou slepici na paprice si vychutnáte s noky, těstovinami nebo kynutým knedlíkem | F.O.O.D.
Do mletého telecího řízku nezapomeňte přidat trochu muškátového květu, dodá mu příjemnou chuť | iStock