Luštěninové polévky, které zahřejí: 5 receptů, které vám zpestří podzim i zimu
5
/
11
Prohlédnout znovu
Luštěninové polévky, které zahřejí: 5 receptů, které vám zpestří podzim i zimu
K polévce z luštěnin se hodí vložka z opražené slaniny
|
iStock
Luštěninové polévky
|
iStock
Při přípravě polévky klidně popusťte uzdu fantazii a zkombinujte hned několik druhů luštěnin
|
iStock
Cizrna neboli římská hrách, je u nás stále ještě opomíjená, což je škoda. Je totiž chutná a má řadu pozitivních zdravotních účinků
|
iStock
Vyzkoušejte některý z receptů inspirovaných orientální kuchyní
|
iStock
Čočková polévka s uzeninou je v Česku oblíbená
|
iStock
Výhodou červené čočky je to, že je skutečně rychle měkká i bez namáčení
|
iStock
Opražená cizrna je také skvělou vložkou do polévek
|
iStock
Pokud spěcháte, můžete hrachovou polévku připravit z mraženého hrášku. V takovém případě však nejde o luštěninu, ale o zeleninu
|
iStock
Horká a hustá luštěninová polévka vás nejen zahřeje, ale i nasytí
|
iStock
F.O.O.D. prosincové číslo
|
F.O.O.D.