Recepty z vepřového masa, se kterými uspějete i v neděli: Holandský řízek, debrecínské závitky nebo perfektní sekaná
3
/
14
Prohlédnout znovu
Recepty z vepřového masa, se kterými uspějete i v neděli: Holandský řízek, debrecínské závitky nebo perfektní sekaná
Segedínský guláš, jehož kolébkou je původně maďarská kuchyně, si vydobyl čestné místo i na našem jídelníčku
|
F.O.O.D.
Naservírovat můžete sekanou klidně ke svátečnímu obědu nebo do housky jako svačinu
|
iStock
Segedínský guláš se obvykle podává s houskovým knedlíkem, skvěle ale chutná i s čerstvým pečivem
|
iStock
Vepřové maso se skvěle hodí i do pokrmů připravovaných v pomalém hrnci
|
iStock
Také vepřové plátky můžete libovolně naplnit podle chuti či obsahu lednice. Nebojte se experimentovat
|
iStock
I při přípravě "obyčejné" sekané můžete zapojit fantazii. Stačí do masové směsi přidat třeba oblíbenou zeleninu a výsledkem bude pokrm, který jinak chutná i vypadá
|
iStock
Výhodou rolád je, že je můžete podávat jak teplé, tak studené
|
iStock
Vepřová pečeně je téměř bezpracná, pokud je ale dobře upečená, jde o skutečnou delikatesu
|
iStock
Trhané vepřové maso je fenoménem posledních let. Už jste ho ochutnali?
|
iStock
Pokud nemáte houby čerstvé, klidně do omáčky použijte sušené nebo žampióny z konzervy
|
iStock
Správně upečené vepřové koleno se doslova rozplývá na jazyku
|
iStock
Vepřové maso ve všech svých podobách je oblíbené především mezi milovníky tradiční české kuchyně
|
iStock
Výhodou vepřového masa je velká škála druhů, od tučných částí až po ty úplně libové, jako je panenka či pečeně
|
iStock
Sekaná
|
iStock