Logo magazínu

Nejlepší recepty z F.O.O.D. pikniku: Naučte se meruňkové knedlíky, buddha bowl nebo kefírový koláč podle profíků

2 / 32
Prohlédnout znovu

Nejlepší recepty z F.O.O.D. pikniku: Naučte se meruňkové knedlíky, buddha bowl nebo kefírový koláč podle profíků

Lukáš Čížek, Lukáš Hejlík a děti pomáhající při přípravě meruňkových knedlíků | F.O.O.D.
F.O.O.D. piknik | F.O.O.D. piknik
Markétina buddha bowl září všemi barvami | F.O.O.D.
Tuňáka nechte smažit maximálně minutu, aby měl křupavý povrch, ale uvnitř zůstal syrový | F.O.O.D.
Karolínin koláč s mákem, švestkami a drobenkou | F.O.O.D.
Misky hojnosti, které mohli ochutnat návštěvníci pikniku | F.O.O.D.
Navštívili jste stánek redakce? | F.O.O.D.
Cuketové muffiny bez mouky od Dariny Křivánkové | F.O.O.D.
Díky svému vzdělání ví Karolína přesně, co se stane uvnitř těsta, když se "něco" smíchá s "něčím" | F.O.O.D.
Tuňákové tataki, které připravoval Gianfranco Coizza | F.O.O.D.
Dobroty ve stanu redakce časopisu F.O.O.D. z kuchyně šéfredaktorky Dariny | F.O.O.D.
Darina Křivánková, bývalá filmová kritička, je dnes šéfredaktorkou časopisu F.O.O.D. | F.O.O.D.
Restování tuňáka na tuňákové tataki | F.O.O.D.
Děti jsou v Gourmet Academy vítány | F.O.O.D.
Zapojit děti do vaření je důležité, aby jim jídlo chutnalo | F.O.O.D.
Gianfranco vede kurzy italské kuchyně pro děti i dospělé a jeho recepty jsou naprosto dokonalé | F.O.O.D.
Markéta Pavleje, foodblogerka a jedna z nejlepších českých fotografek jídla | F.O.O.D.
Gianfranco Coizza připravuje tuňákové tataki | F.O.O.D.
Buddha bowl je "miska hojnosti", patří tam cokoliv, co máte rádi | F.O.O.D.
Zaujal vás recept šéfredaktorky časopisu F.O.O.D. Dariny nebo se na vás na F.O.O.D. pikniku nedostalo? Pusťte se do něj doma! | F.O.O.D.
Příprava kefírového koláče podle receptu Karolíny, foodblogerky a editorky webu Recepty.cz | F.O.O.D.
Ovocné knedlíky jsou tak trochu dětské jídlo, s kterým si každý neseme do dospělosti jen ty nejlepší vzpomínky | F.O.O.D.
Lukáš Čížek je jedním z lektorů dětských kurzů vaření v Gourmet Academy | F.O.O.D.
Tuňákové tataki od Gianfranca Coizzy | F.O.O.D.
Markéta "Kitchenette" Pavleje působí také jako lektorka kurzů vaření v Gourmet Academy | F.O.O.D.
Karolína Fourová vysvětlila divákům, jaký je rozdíl mezi kypřicím práškem a kuchyňskou sodou | F.O.O.D.
Děti se na F.O.O.D. pikniku při vaření skvěle bavily | F.O.O.D.
Co si děti na pódiu "navařily", to si také snědly | F.O.O.D.
F.O.O.D. piknik nebyl jenom o dospělých a pro dospělé. Myslelo se i na děti, a to jak při vaření, tak mimo pódium | F.O.O.D.
Gianfranco Coizza je rodilý Ital, který vás na kurzech v Gourmet Academy naučí vařit skutečnou italskou kuchyni | F.O.O.D.
Gianfranco Coizza, lektor kurzů v Gourmet Academy | F.O.O.D.
Meruňkové knedlíčky od lektora Gourmet Academy, Lukáše Čížka | F.O.O.D.