Vinná klobása 5x jinak: Pečená na pivě, v těstíčku z podmáslí i podávaná v housce
5
/
6
Prohlédnout znovu
Vinná klobása 5x jinak: Pečená na pivě, v těstíčku z podmáslí i podávaná v housce
Nejčastěji se vinná klobása smaží nebo peče v troubě a podává s bramborovou kaší
|
Profimedia
Milovníci fast foodu zase ocení netradiční hamburger s vinnou klobásou a červeným zelím
|
F.O.O.D.
Co takhle vyzkoušet některý z méně známých receptů? Před pečením vinnou klobásu třeba potřete hrubozrnnou hořčicí s medem a podávejte ji se zeleninovým salátem
|
Profimedia
Skvěle chutná pečená vinná klobása také s dušeným červeným zelím s jablky
|
Profimedia
Pokud preferujete úpravu bez tuku, klidně klobásu připravte na kontaktním grilu
|
iStock
Vsaďte na tradici
|
Kaufland