Logo magazínu

Víte, co je to papilota a jak ji zabalit? Připravte se na explozi chutí a vůní bez špinavého nádobí!

3 / 15
Prohlédnout znovu

Víte, co je to papilota a jak ji zabalit? Připravte se na explozi chutí a vůní bez špinavého nádobí!

K lososu přidejte kolečka citronu, zeleninu, bylinky a koření dle chuti | iStock
V papilotě můžete připravit třeba směs podzimní zeleniny, která je skvělou přílohou k masu | iStock
Stačí pár ingrediencí, kus pečicího papíru a během 20 minut vykouzlíte báječnou večeři či oběd | iStock
Pokud chcete v balíčku na grilu či v troubě připravit třeba plněnou bramboru, předem si ji uvařte | iStock
Zeleninu pokrájejte na menší kusy či plátky, tvrdší druhy můžete předem oblanšírovat | iStock
Uvařené vepřové koleno namarinujte, okořeňte a upečte v papilotě ze staniolu | iStock
Pokud papilotu převazujete provázkem, použijte ten potravinářský, který je žáruvzdorný | iStock
Fantazii se meze nekladou. Stačí na čtverec alobalu položit okořeněný plátek masa, přidat trochu zeleniny a ždibec másla, vše důkladně zabalit a zapéct | iStock
Pokrm v papilotě nejen skvěle chutná, ale i dobře vypadá | iStock
Báječně z papiloty chutnají i různé masové směsi, třeba vepřové na čínský způsob | iStock
Součástí pokrmu v papilotě může být i příloha, tu si ale musíte předem uvařit | iStock
Pečením v papilotě se ryba dokonale propeče, ale nevysuší | iStock
Pokrmy připravené v papilotě jsou šťavnaté, plné chutí a vůní | iStock
Ke grilovanému masu vyzkoušejte třeba v papilotě zapečené brambory se sýrem | iStock
Pokud nevíte, co s cuketami, naplňte je a zapečte v papilotě | iStock