Víte, co je to papilota a jak ji zabalit? Připravte se na explozi chutí a vůní bez špinavého nádobí!
1
/
15
Prohlédnout znovu
Víte, co je to papilota a jak ji zabalit? Připravte se na explozi chutí a vůní bez špinavého nádobí!
K lososu přidejte kolečka citronu, zeleninu, bylinky a koření dle chuti
|
iStock
V papilotě můžete připravit třeba směs podzimní zeleniny, která je skvělou přílohou k masu
|
iStock
Stačí pár ingrediencí, kus pečicího papíru a během 20 minut vykouzlíte báječnou večeři či oběd
|
iStock
Pokud chcete v balíčku na grilu či v troubě připravit třeba plněnou bramboru, předem si ji uvařte
|
iStock
Zeleninu pokrájejte na menší kusy či plátky, tvrdší druhy můžete předem oblanšírovat
|
iStock
Uvařené vepřové koleno namarinujte, okořeňte a upečte v papilotě ze staniolu
|
iStock
Pokud papilotu převazujete provázkem, použijte ten potravinářský, který je žáruvzdorný
|
iStock
Fantazii se meze nekladou. Stačí na čtverec alobalu položit okořeněný plátek masa, přidat trochu zeleniny a ždibec másla, vše důkladně zabalit a zapéct
|
iStock
Pokrm v papilotě nejen skvěle chutná, ale i dobře vypadá
|
iStock
Báječně z papiloty chutnají i různé masové směsi, třeba vepřové na čínský způsob
|
iStock
Součástí pokrmu v papilotě může být i příloha, tu si ale musíte předem uvařit
|
iStock
Pečením v papilotě se ryba dokonale propeče, ale nevysuší
|
iStock
Pokrmy připravené v papilotě jsou šťavnaté, plné chutí a vůní
|
iStock
Ke grilovanému masu vyzkoušejte třeba v papilotě zapečené brambory se sýrem
|
iStock
Pokud nevíte, co s cuketami, naplňte je a zapečte v papilotě
|
iStock