Poklad italské kuchyně: Smetanová panna cotta s ovocem i čokoládou útočí na chuťové buňky
5
/
5
Prohlédnout znovu
Poklad italské kuchyně: Smetanová panna cotta s ovocem i čokoládou útočí na chuťové buňky
Máte po ruce přebytek malin, borůvek či jiného lesního ovoce? Připravte si lahodnou panna cottu s lesním ovocem
|
profimedia
Máte-li rádi čokoládové moučníky a současně máte chuť na něco lehkého, určitě musíte zkusit čokoládovou panna cottu
|
iStock
Pokud vymažete formičku kokosovým olejem, půjde vám navíc dezert i dobře vyklopit, a můžete si tak vyhrát s jeho servírováním
|
iStock
Svůj prapůvod má panna cotta v italském regionu Piemont, který se nachází východně od Turína
|
profimedia
Podávat panna cottu můžete ve skleničkách a vyhnete se tak nepříjemnostem s krájením dezertu.
|
profimedia