Logo magazínu

Poklad italské kuchyně: Smetanová panna cotta s ovocem i čokoládou útočí na chuťové buňky

1 / 5
Prohlédnout znovu

Poklad italské kuchyně: Smetanová panna cotta s ovocem i čokoládou útočí na chuťové buňky

Máte po ruce přebytek malin, borůvek či jiného lesního ovoce? Připravte si lahodnou panna cottu s lesním ovocem | profimedia
Máte-li rádi čokoládové moučníky a současně máte chuť na něco lehkého, určitě musíte zkusit čokoládovou panna cottu | iStock
Pokud vymažete formičku kokosovým olejem, půjde vám navíc dezert i dobře vyklopit, a můžete si tak vyhrát s jeho servírováním | iStock
Svůj prapůvod má panna cotta v italském regionu Piemont, který se nachází východně od Turína | profimedia
Podávat panna cottu můžete ve skleničkách a vyhnete se tak nepříjemnostem s krájením dezertu. | profimedia