Není to jen o okurkách: Nakládané cukety, rajčátka nebo sladkokyselá červená cibule hrají letos prim
Nakládaná zelenina by ke grilovanému masu neměla chybět
|
F.O.O.D./Johana Střížková
Cuketové pickles skvěle chutnají ke grilovaným i pečeným masům, do hamburgerů, využijete je do salátů, zkrátka se hodí všude tam, kde kyselá okurka
|
F.O.O.D./Johana Střížková
Nakládaná červená cibule je univerzální chuťovkou, kterou se vyplatí mít neustále po ruce. Hodí se všude tam, kde by byla syrová cibule příliš palčivá a intenzivní
|
F.O.O.D./Johana Střížková
Naložená šťavnatá a příjemně nasládlá zkaramelizovaná cherry rajčata jsou delikátní pochoutkou
|
F.O.O.D./Johana Střížková
Více receptů na nakládání a nejen na něj najdete v srpnovém čísle časopisu F.O.O.D.
|
F.O.O.D.