Logo magazínu

Není to jen o okurkách: Nakládané cukety, rajčátka nebo sladkokyselá červená cibule hrají letos prim

1 / 5
Prohlédnout znovu

Není to jen o okurkách: Nakládané cukety, rajčátka nebo sladkokyselá červená cibule hrají letos prim

Nakládaná zelenina by ke grilovanému masu neměla chybět | F.O.O.D./Johana Střížková
Cuketové pickles skvěle chutnají ke grilovaným i pečeným masům, do hamburgerů, využijete je do salátů, zkrátka se hodí všude tam, kde kyselá okurka | F.O.O.D./Johana Střížková
Nakládaná červená cibule je univerzální chuťovkou, kterou se vyplatí mít neustále po ruce. Hodí se všude tam, kde by byla syrová cibule příliš palčivá a intenzivní | F.O.O.D./Johana Střížková
Naložená šťavnatá a příjemně nasládlá zkaramelizovaná cherry rajčata jsou delikátní pochoutkou | F.O.O.D./Johana Střížková
Více receptů na nakládání a nejen na něj najdete v srpnovém čísle časopisu F.O.O.D. | F.O.O.D.