Nejlepší bublanina je nadýchaná, vláčná a šťavnatá: Těchto 5 receptů musíte znát
2
/
5
Prohlédnout znovu
Nejlepší bublanina je nadýchaná, vláčná a šťavnatá: Těchto 5 receptů musíte znát
Bublanina s třešněmi je lepší s peckami. Ovoce nepustí šťávu
|
F.O.O.D.
Při přípravě hrnkové bublaniny odpadá starost s odvažováním surovin, protože si zkrátka vystačíte s obyčejným hrnečkem
|
iStock
Díky oleji bude těsto pěkně vláčné, a na bublanině si tak pochutnáte i po několika dnech
|
iStock
Chcete-li zažitý moučník ozvláštnit něčím méně typickým, zkuste švestkovou bublaninu
|
iStock
Název získala tato buchta podle těsta probublávajícího během pečení na povrch
|
iStock