Logo magazínu

Zkuste výbornou domácí hořčici: Hotová je za pět minut!

1 / 9
Prohlédnout znovu

Zkuste výbornou domácí hořčici: Hotová je za pět minut!

Hodí se k uzeninám, grilovanému i vařenému masu, šmrnc dodá pomazánkám, salátovým dresinkům i marinádám | iStock
Doma snadno připravíte jak hořčici klasickou plnotučnou, tak i tu kremžskou | iStock
Hořčice se skvěle hodí i do salátových dresinků | iStock
Díky své specifické chuti je hořčice nenahraditelná | iStock
Chuť hořčice můžete kromě medu a octa doladit třeba ještě citronem a čerstvými bylinkami | iStock
Zářivě žlutou barvu hořčici dodá kurkuma | iStock
Hrubozrnnou hořčici získáte tak, že semínka namelete na mlýnku na mák nebo jen částečně rozmixujete | iStock
Hořčice patří k nejoblíbenějším pochutinám Čechů | iStock
Nebojte se zapojit fantazii. Do základu přidejte třeba bylinky, česnek, křen, chilli, zázvor, citronovou kůru a další | iStock