Zkuste výbornou domácí hořčici: Hotová je za pět minut!
3
/
9
Prohlédnout znovu
Zkuste výbornou domácí hořčici: Hotová je za pět minut!
Hodí se k uzeninám, grilovanému i vařenému masu, šmrnc dodá pomazánkám, salátovým dresinkům i marinádám
|
iStock
Doma snadno připravíte jak hořčici klasickou plnotučnou, tak i tu kremžskou
|
iStock
Hořčice se skvěle hodí i do salátových dresinků
|
iStock
Díky své specifické chuti je hořčice nenahraditelná
|
iStock
Chuť hořčice můžete kromě medu a octa doladit třeba ještě citronem a čerstvými bylinkami
|
iStock
Zářivě žlutou barvu hořčici dodá kurkuma
|
iStock
Hrubozrnnou hořčici získáte tak, že semínka namelete na mlýnku na mák nebo jen částečně rozmixujete
|
iStock
Hořčice patří k nejoblíbenějším pochutinám Čechů
|
iStock
Nebojte se zapojit fantazii. Do základu přidejte třeba bylinky, česnek, křen, chilli, zázvor, citronovou kůru a další
|
iStock