Logo magazínu

Mexické recepty s chutí Texasu: Vyzkoušejte tacos s trhaným masem, závitky chimichangas i nachos s hovězím

5 / 10
Prohlédnout znovu

Mexické recepty s chutí Texasu: Vyzkoušejte tacos s trhaným masem, závitky chimichangas i nachos s hovězím

Nachos se obvykle konzumují jako předkrm, podávané s některou ze zeleninových omáček. Hravě je však proměníte v pokrm, který zasytí. Stačí je zapéct s masem a sýrem. | archiv Santa Maria
Tex-mex kuchyně je spojením mexické kuchyně s kuchyní Texasu a jihozápadní oblasti Spojených států amerických. Popularitu si získala ale nejen v Americe. Stále oblíbenější je i u nás. | archiv Santa Maria
Chimichangas jsou plněné fritované tortilly. | archiv Santa Maria
Tacos s kuřecím masem, avokádem a mangovou omáčkou | archiv Santa Maria
Báječné jsou tacos například s trhaným vepřovým masem. | archiv Santa Maria
Nachos s hovězím masem | archiv Santa Maria
Tacos s kuřecím masem, avokádem a mangovou omáčkou | archiv Santa Maria
Chimichangas namáčejte do avokádového dipu a nezapomeňte přidat pořádnou hrst koriandru. | archiv Santa Maria
Nachos s hovězím masem | archiv Santa Maria
Tacos s kuřecím masem, avokádem a mangovou omáčkou | archiv Santa Maria