Logo magazínu

Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso křehké a šťavnaté: S medem, jogurtem nebo citrusy

3 / 14
Prohlédnout znovu

Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso křehké a šťavnaté: S medem, jogurtem nebo citrusy

Grilovaná kuřecí křídla podávejte s dipem nebo pikantním kečupem. | iStock
Video se připravuje ...
Grilovaná křidélka jsou nejlepší, když je na noc naložíte do marinády. | shutterstock.com
Křidélka jsou ideální na zahradní party. | iStock
Kuřecí křídla v medové marinádě. | iStock
Video se připravuje ...
Kuřecí křídla grilujte jako špízy, budou vypadat krásně na talíři. | iStock
Grilovaná kuřecí křídla | iStock
Marinád na kuřecí křídla je bezpočet. Můžete zkusit třeba jogurtovou nebo pomerančovou. | shutterstock.com
Medová křidélka jsou velmi oblíbená. | shutterstock.com
Ke grilovanému masu vám bude skvěle chutnat jogurtový dip. | iStock
Křidélka mají ráda pálivé marinády s chilli papričkami a česnekem. | shutterstock.com
Pikantní kuřecí křidélka. | iStock
Univerzální zázvorovo-sojová marináda. | shutterstock.com