Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso křehké a šťavnaté: S medem, jogurtem nebo citrusy
4
/
14
Prohlédnout znovu
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso křehké a šťavnaté: S medem, jogurtem nebo citrusy
Grilovaná kuřecí křídla podávejte s dipem nebo pikantním kečupem.
|
iStock
Video se připravuje ...
Video se připravuje ...
Grilovaná křidélka jsou nejlepší, když je na noc naložíte do marinády.
|
shutterstock.com
Křidélka jsou ideální na zahradní party.
|
iStock
Kuřecí křídla v medové marinádě.
|
iStock
Kuřecí křídla grilujte jako špízy, budou vypadat krásně na talíři.
|
iStock
Grilovaná kuřecí křídla
|
iStock
Marinád na kuřecí křídla je bezpočet. Můžete zkusit třeba jogurtovou nebo pomerančovou.
|
shutterstock.com
Medová křidélka jsou velmi oblíbená.
|
shutterstock.com
Ke grilovanému masu vám bude skvěle chutnat jogurtový dip.
|
iStock
Křidélka mají ráda pálivé marinády s chilli papričkami a česnekem.
|
shutterstock.com
Pikantní kuřecí křidélka.
|
iStock
Univerzální zázvorovo-sojová marináda.
|
shutterstock.com