Patnáct nejlepších tipů na zpracování hub
5
/
17
Prohlédnout znovu
Patnáct nejlepších tipů na zpracování hub
Co si počít s houbami? Přečtěte si patnáct tipů!
|
istockphoto.com
Kdo ví, co sbírat, může si přinést z lesa opravdové poklady.
|
iStock
Lišky jsou skvělé do kulajdy nebo dušené na smetaně.
|
iStock
Křemenáče jsou skvělé houby, navíc skoro nečerviví.
|
iStock
Klouzek je výborná jedlá houba s všestranným použitím.
|
iStock
Sázkou na jistotu jsou hříbky. Těch roste u nás přes 50 druhů. Žádným z nich se neotrávíte, nicméně ne všechny jsou vhodné k jídlu.
|
iStock
Hříbky, křemenáče, lišky... Všechny jsou skvělé!
|
iStock
Uvařte si z hub výbornou polévku
|
istockphoto.com
Lišky si užijte čerstvé, na sušení se moc nehodí
|
istockphoto.com
Skvělé jsou sušené houby
|
iStock
Letos hodně rostou pravé hřiby
|
istockphoto.com
Video se připravuje ...
Klasikou je houbová smaženice
|
istockphoto.com
Video se připravuje ...
Letos přeje počasí zejména houbařům v horských oblastech
|
Instagram.com
Video se připravuje ...
Houby můžete naložit i do octa
|
istockphoto.com