Logo magazínu

Patnáct nejlepších tipů na zpracování hub

4 / 17
Prohlédnout znovu

Patnáct nejlepších tipů na zpracování hub

Co si počít s houbami? Přečtěte si patnáct tipů! | istockphoto.com
Kdo ví, co sbírat, může si přinést z lesa opravdové poklady. | iStock
Lišky jsou skvělé do kulajdy nebo dušené na smetaně. | iStock
Křemenáče jsou skvělé houby, navíc skoro nečerviví. | iStock
Klouzek je výborná jedlá houba s všestranným použitím. | iStock
Sázkou na jistotu jsou hříbky. Těch roste u nás přes 50 druhů. Žádným z nich se neotrávíte, nicméně ne všechny jsou vhodné k jídlu. | iStock
Hříbky, křemenáče, lišky... Všechny jsou skvělé! | iStock
Uvařte si z hub výbornou polévku | istockphoto.com
Lišky si užijte čerstvé, na sušení se moc nehodí | istockphoto.com
Skvělé jsou sušené houby | iStock
Letos hodně rostou pravé hřiby | istockphoto.com
Video se připravuje ...
Klasikou je houbová smaženice | istockphoto.com
Video se připravuje ...
Letos přeje počasí zejména houbařům v horských oblastech | Instagram.com
Video se připravuje ...
Houby můžete naložit i do octa | istockphoto.com