Dezerty s jedlými květy a bylinkami: Tvarohová bábovka, mátové věnečky i malinový naked cake
1
/
14
Prohlédnout znovu
Dezerty s jedlými květy a bylinkami: Tvarohová bábovka, mátové věnečky i malinový naked cake
Zkuste příště věnečky místo hutným vanilkovým krémem naplnit šlehačkou ochucenou cukrem utřeným s mátou
|
F.O.O.D.
Chuť čerstvého tymiánu skvěle souzní s čerstvými voňavými malinami a lehkým smetanovým krémem
|
F.O.O.D.
Nahé dorty v posledních letech zažívají boom
|
iStock
Jedlými květy můžete ozvláštnit i obyčejné máslové sušenky
|
F.O.O.D.
Stačí jen dort potřít krémem, ozdobit čerstvými květy, ovocem a bylinkami
|
iStock
Bazalkový cukr dodá tvarohovým bábovičkyám šmrnc
|
F.O.O.D.
Pokrmu dodají netradiční příchuť, ozvláštní ho ale především vizuálně
|
iStock
Díky pestrým kvítkům violky i jinak obyčejné dezerty doslova rozkvetou
|
F.O.O.D.
Nejvíc se čerstvé květy vyjímají na nahých dortech
|
iStock
Luxusně působí kombinace výrazně žlutého manga a sytě fialových květů
|
F.O.O.D.
Dalším z gastronomických trendů, který ve své kuchyni bez problémů můžete aplikovat i vy, je používání jedlých květin
|
iStock
Největší využití pro ně najdete při zdobení sladkých dezertů
|
iStock
Často používané v cukrářství jsou květy violky trojbarevné
|
iStock
Do salátů zase můžete použít květy pampelišek
|
iStock