Logo magazínu

Recept na bramboráky desetkrát jinak! Vyzkoušejte tradiční cmundu nebo bramborák se zelím a slaninou

1 / 10
Prohlédnout znovu

Recept na bramboráky desetkrát jinak! Vyzkoušejte tradiční cmundu nebo bramborák se zelím a slaninou

Bramboráky patří mezi nejoblíbenější české pochoutky | iStock
Bramboráky chutnají nejlépe ještě teplé | istock.com
Bramboráky z červené řepy | istock
Bramboráky a česnek patří k sobě | istockphoto.com
Bramboráky můžete upéct i v troubě na pečicím papíru, pokapejte je však troškou oleje, aby neoschly a držely tvar. | Archivy autorek kuchařek
Houbové bramboráky. | Ondřej Košík
Klasická jihočeská cmunda je tradiční jídlo slovanských, ale i germánských národů. | shutterstock.com
Do bramboráků můžete přidat například cuketu, mrkev, celer nebo řepu | shutterstock.com
Bramboráky mají mnoho podob | Shutterstock
Bramborákům se říkalo všelijak – cmunda, báč, bramborník, kramfleky nebo sejkory | shutterstock.com