Recept na bramboráky desetkrát jinak! Vyzkoušejte tradiční cmundu nebo bramborák se zelím a slaninou
5
/
10
Prohlédnout znovu
Recept na bramboráky desetkrát jinak! Vyzkoušejte tradiční cmundu nebo bramborák se zelím a slaninou
Bramboráky patří mezi nejoblíbenější české pochoutky
|
iStock
Bramboráky chutnají nejlépe ještě teplé
|
istock.com
Bramboráky z červené řepy
|
istock
Bramboráky a česnek patří k sobě
|
istockphoto.com
Bramboráky můžete upéct i v troubě na pečicím papíru, pokapejte je však troškou oleje, aby neoschly a držely tvar.
|
Archivy autorek kuchařek
Houbové bramboráky.
|
Ondřej Košík
Klasická jihočeská cmunda je tradiční jídlo slovanských, ale i germánských národů.
|
shutterstock.com
Do bramboráků můžete přidat například cuketu, mrkev, celer nebo řepu
|
shutterstock.com
Bramboráky mají mnoho podob
|
Shutterstock
Bramborákům se říkalo všelijak – cmunda, báč, bramborník, kramfleky nebo sejkory
|
shutterstock.com