Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší, než jste si mysleli
5
/
14
Prohlédnout znovu
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší, než jste si mysleli
Výrobou domácího jogurtu ušetříte peníze i produkci plastů
|
istock
Domácí jogurt chutná nejlépe s domácí granolou!
|
istock
Důležité je, aby byl jogurt, který použijete jako startovací kulturu, co nejčerstvější a měl lomivou, ne táhlou strukturu
|
iStock
Pokud chcete mít jogurt opravdu hustý, můžete do mléka přidat ještě 4 lžičky sušeného mléka
|
iStock
Podávat ho můžeme jen tak, ochutit se ale dá třeba müsli, vločkami, čerstvým ovocem, semínky, ořechy nebo džemem
|
iStock
Studenou okurkovou polévku neboli tarator oceníte v létě
|
iStock
Připravte jogurtové dezerty s domácí granolou, červeným pomerančem a mátou
|
istock
Když ho rozmixujete s čerstvým či mraženým ovocem, vznikne vám chutné a osvěžující smoothie
|
iStock
Bílý jogurt může být základem i pro celou řadu salátových zálivek a dipů
|
iStock
Přidejte do něj vločky a čerstvé ovoce a máte raz dva hotovou výživnou snídani
|
iStock
Ve skleničce si můžete snídani odnést do práce nebo do školy
|
istock
Servírovat ho můžete i jako snack s čerstvou zeleninou
|
iStock
Pokud máte jogurt rádi kyselejší, nechte ho fermentovat déle
|
iStock
U domácího jogurtu máte stoprocentní jistotu, že neobsahuje žádné potencionálně nebezpečné konzervanty, dochucovadla, éčka, náhražky ani barviva
|
iStock