Logo magazínu

Smažené řízky se neomrzí! Vyzkoušejte pravý vídeňský, kyjevský nebo v česnekovém těstíčku

1 / 13
Prohlédnout znovu

Smažené řízky se neomrzí! Vyzkoušejte pravý vídeňský, kyjevský nebo v česnekovém těstíčku

Kyjevský řízek s máslovou nádivkou je záruka luxusně šťavnatého masa | F.O.O.D.
Řízek by měl při smažení "plavat", aby se nepřipaloval | iStock
Řízek můžete při servírování ozdobit plátkem citronu | iStock
Řízek s bramborovou kaší patří k nejoblíbenějším jídlům vůbec | iStock
Řízek se dá jíst i studený | iStock
Když se obaluje řízek, je důležité strouhanku do masa nevtlačovat | iStock
Strouhanku si připravíte snadno a rychle doma! | iStock
Maso naklepávejte zlehka, ať nejsou řízky příliš tenké | iStock
Dokonalý řízek? Stačí vědět, jak na něj! | iStock
Hotové řízky nechte okapat a podávejte s citronem, petrželkou a oblíbenou přílohou | iStock
Smažené řízky jsou nejlepší z krkovice | F.O.O.D.
Pravý vídeňský řízek podle Jaroslava Sapíka | iStock
Taky je milujete? | istock.cz