Smažené řízky se neomrzí! Vyzkoušejte pravý vídeňský, kyjevský nebo v česnekovém těstíčku
3
/
13
Prohlédnout znovu
Smažené řízky se neomrzí! Vyzkoušejte pravý vídeňský, kyjevský nebo v česnekovém těstíčku
Kyjevský řízek s máslovou nádivkou je záruka luxusně šťavnatého masa
|
F.O.O.D.
Řízek by měl při smažení "plavat", aby se nepřipaloval
|
iStock
Řízek můžete při servírování ozdobit plátkem citronu
|
iStock
Řízek s bramborovou kaší patří k nejoblíbenějším jídlům vůbec
|
iStock
Řízek se dá jíst i studený
|
iStock
Když se obaluje řízek, je důležité strouhanku do masa nevtlačovat
|
iStock
Strouhanku si připravíte snadno a rychle doma!
|
iStock
Maso naklepávejte zlehka, ať nejsou řízky příliš tenké
|
iStock
Dokonalý řízek? Stačí vědět, jak na něj!
|
iStock
Hotové řízky nechte okapat a podávejte s citronem, petrželkou a oblíbenou přílohou
|
iStock
Smažené řízky jsou nejlepší z krkovice
|
F.O.O.D.
Pravý vídeňský řízek podle Jaroslava Sapíka
|
iStock
Taky je milujete?
|
istock.cz