Recepty z chřestu, kterými uvítáte jaro. Ochutnejte polévky, rizoto nebo salát!
1
/
9
Prohlédnout znovu
Recepty z chřestu, kterými uvítáte jaro. Ochutnejte polévky, rizoto nebo salát!
Chřest se báječně hodí do těstovin i italského rizota
|
istock
Chřest se hodí i do rizota
|
iStock
Vybírejte jen pružné, hladké stonky s pevně sevřenými lístky
|
istock
K chřestu se skvěle hodí i ryby a krevety
|
iStock
Chřestu sluší bílá bešamelová omáčka
|
iStock
Zelený chřest je chuťově výraznější než bílý
|
iStock
Bílý chřest je chuťově jemnější než zelený. Bílou barvu má díky pěstování pod zemí
|
istock
Chřest uvařte a orestujte na pánvi
|
iStock
Bílá chřestová polévka je delikatesa
|
iStock