Logo magazínu

Recepty z chřestu, kterými uvítáte jaro. Ochutnejte polévky, rizoto nebo salát!

1 / 9
Prohlédnout znovu

Recepty z chřestu, kterými uvítáte jaro. Ochutnejte polévky, rizoto nebo salát!

Chřest se báječně hodí do těstovin i italského rizota | istock
Chřest se hodí i do rizota | iStock
Vybírejte jen pružné, hladké stonky s pevně sevřenými lístky | istock
K chřestu se skvěle hodí i ryby a krevety | iStock
Chřestu sluší bílá bešamelová omáčka | iStock
Zelený chřest je chuťově výraznější než bílý | iStock
Bílý chřest je chuťově jemnější než zelený. Bílou barvu má díky pěstování pod zemí | istock
Chřest uvařte a orestujte na pánvi | iStock
Bílá chřestová polévka je delikatesa | iStock