Logo magazínu

Omeleta: Recept na nadýchanou snídani, jak ji dělají šéfkuchaři

5 / 8
Prohlédnout znovu

Omeleta: Recept na nadýchanou snídani, jak ji dělají šéfkuchaři

Vaječná omeleta může být vydatnou snídaní i lehkým obědem | iStock
Vajíčka na omeletu vidličkou šlehejte, dokud se žloutek dokonale nespojí s bílkem a na povrchu hmoty se nezačnou tvořit malé bublinky | iStock
Omeletu samozřejmě můžete připravit na jakékoliv pánvi, podstatně lépe a bez zbytečných komplikací vám to ale půjde na pánvi s nepřilnavým povrchem | iStock
Do omelety klidně přidejte třeba brokolici | iStock
Pokud se vám klasická verze omelety omrzí, můžete klidně do vajíček zamíchat nasekané čerstvé bylinky, šunku, cibulku, zeleninu, olivy, zkrátka vše, co vám chutná | iStock
Správně připravená omeleta by na povrchu měla být stále krémová a měla by mít krásně žlutou barvu | iStock
Fantazii se meze nekladou. Zkuste omeletu na talíři posypat třeba najemno nasekanou kapií a balkánským sýrem | iStock
Nebojte se experimentovat. Třeba taková omeleta v mexickém stylu s čerstvou zeleninou chutná skvěle | iStock