Omeleta: Recept na nadýchanou snídani, jak ji dělají šéfkuchaři
2
/
8
Prohlédnout znovu
Omeleta: Recept na nadýchanou snídani, jak ji dělají šéfkuchaři
Vaječná omeleta může být vydatnou snídaní i lehkým obědem
|
iStock
Vajíčka na omeletu vidličkou šlehejte, dokud se žloutek dokonale nespojí s bílkem a na povrchu hmoty se nezačnou tvořit malé bublinky
|
iStock
Omeletu samozřejmě můžete připravit na jakékoliv pánvi, podstatně lépe a bez zbytečných komplikací vám to ale půjde na pánvi s nepřilnavým povrchem
|
iStock
Do omelety klidně přidejte třeba brokolici
|
iStock
Pokud se vám klasická verze omelety omrzí, můžete klidně do vajíček zamíchat nasekané čerstvé bylinky, šunku, cibulku, zeleninu, olivy, zkrátka vše, co vám chutná
|
iStock
Správně připravená omeleta by na povrchu měla být stále krémová a měla by mít krásně žlutou barvu
|
iStock
Fantazii se meze nekladou. Zkuste omeletu na talíři posypat třeba najemno nasekanou kapií a balkánským sýrem
|
iStock
Nebojte se experimentovat. Třeba taková omeleta v mexickém stylu s čerstvou zeleninou chutná skvěle
|
iStock