Karbanátky z mletého masa, rybí i z červené čočky. Nesmrtelná stálice desetkrát jinak
3
/
7
Prohlédnout znovu
Karbanátky z mletého masa, rybí i z červené čočky. Nesmrtelná stálice desetkrát jinak
Karbanátky z masa patří ke klasice, která v české kuchyni nesmí chybět
|
iStock
K receptu na netradiční krůtí karbanátky se budete rádi vracet
|
istock
Mrkvové karbanátky jsou vynikající volbou pro ty, kdo maso nemusí
|
Shutterstock
Karbanátky se sýrem jsou jedny z nejoblíbenějších
|
Shutterstock
Vegetariánské karbanátky se dají připravit téměř z čehokoli – tyhle celerové mají zajímavou chuť
|
shutterstock.com
Rybí karbanátky jsou velmi populární v Maďarsku a asijských zemích. Nejlepší pro jejich přípravu je bílé rybí maso
|
shutterstock.com
Karbanátkům sluší jako příloha bramborová kaše nebo brambory
|
iStock