Logo magazínu

Karbanátky z mletého masa, rybí i z červené čočky. Nesmrtelná stálice desetkrát jinak

1 / 7
Prohlédnout znovu

Karbanátky z mletého masa, rybí i z červené čočky. Nesmrtelná stálice desetkrát jinak

Karbanátky z masa patří ke klasice, která v české kuchyni nesmí chybět | iStock
K receptu na netradiční krůtí karbanátky se budete rádi vracet | istock
Mrkvové karbanátky jsou vynikající volbou pro ty, kdo maso nemusí | Shutterstock
Karbanátky se sýrem jsou jedny z nejoblíbenějších | Shutterstock
Vegetariánské karbanátky se dají připravit téměř z čehokoli – tyhle celerové mají zajímavou chuť | shutterstock.com
Rybí karbanátky jsou velmi populární v Maďarsku a asijských zemích. Nejlepší pro jejich přípravu je bílé rybí maso | shutterstock.com
Karbanátkům sluší jako příloha bramborová kaše nebo brambory | iStock