Logo magazínu

Česká kuchyně v moderním kabátu: Kuře na paprice s noky, španělský ptáček a houbová omáčka s buchtami

1 / 6
Prohlédnout znovu

Česká kuchyně v moderním kabátu: Kuře na paprice s noky, španělský ptáček a houbová omáčka s buchtami

Slané bramborové buchty se doslova rozplývají na jazyku | F.O.O.D.
Na kuře na paprice můžete použít celé kuřecí čtvrtky, paličky nebo špalíčky, kvůli absenci kostí však stále více lidí sahá po kuřecích prsou nakrájených na kostky či nudličky | F.O.O.D.
Zavinutý hovězí plátek potřený hořčicí a naplněný slaninou, cibulí, vajíčkem a okurku v hnědé omáčce se řadí ke stálicím české kuchyně | F.O.O.D.
Ke španělským ptáčkům patří dušená ráže | iStock
Voňavou omáčku si můžete připravit i z nasušených zásob z loňska | iStock
Skvěle ale bude chutnat i z čerstvých hub | iStock