Logo magazínu

Kachní paštika, rillettes i grilovaná prsa na pomerančích: Hodování podle časopisu F.O.O.D.

5 / 13
Prohlédnout znovu

Kachní paštika, rillettes i grilovaná prsa na pomerančích: Hodování podle časopisu F.O.O.D.

Dokonalá kachní paštika podle receptu časopisu F.O.O.D. | F.O.O.D.
Darujte skleničku s rillettes jako jedlý dárek | profimedia
Místo pečení v troubě zkuste kachní stehna jen prudce orestovat na másle a pak je poduste se zeleninou | Shutterstock
I kachna může být součástí dietního jídla, prsíčka stačí jen narychlo připravit na pánvi a podávat na zeleninovém salátu | Shutterstock
Glazované kachní stehno připravené na čínský způsob podávejte s pak choi a rýží | Shutterstock
Příprava lehké letní večeře vám nezabere víc než třicet minut | Shutterstock
V asijských zemích jsou kachní polévky oblíbené | Shutterstock
Kachní rillettes nejsou obyčejná paštika | profimedia
Kachna si skvěle rozumí s ovocem, připravte ji třeba na pomerančích | Shutterstock
Rillettes je vlastně masová pomazánka připravená z doměkka konfitovaného masa | Shutterstock
Skleničku s domácí kachní paštikou zalitou máslem můžete použít třeba jako jedlý dárek či milou pozornost pro hostitele | Shutterstock
V ledničce vám čerstvá kachní paštika vydrží 4–5 dní. Pokud ji chcete uchovávat delší dobu, naplňte s ní skleničky s uzávěrem a 60 minut je sterilujte | Shutterstock
Až budete letos grilovat, zkuste si připravit marinovaná kachní prsa. Z grilu chutnají báječně | Shutterstock