Kachní paštika, rillettes i grilovaná prsa na pomerančích: Hodování podle časopisu F.O.O.D.
1
/
13
Prohlédnout znovu
Kachní paštika, rillettes i grilovaná prsa na pomerančích: Hodování podle časopisu F.O.O.D.
Dokonalá kachní paštika podle receptu časopisu F.O.O.D.
|
F.O.O.D.
Darujte skleničku s rillettes jako jedlý dárek
|
profimedia
Místo pečení v troubě zkuste kachní stehna jen prudce orestovat na másle a pak je poduste se zeleninou
|
Shutterstock
I kachna může být součástí dietního jídla, prsíčka stačí jen narychlo připravit na pánvi a podávat na zeleninovém salátu
|
Shutterstock
Glazované kachní stehno připravené na čínský způsob podávejte s pak choi a rýží
|
Shutterstock
Příprava lehké letní večeře vám nezabere víc než třicet minut
|
Shutterstock
V asijských zemích jsou kachní polévky oblíbené
|
Shutterstock
Kachní rillettes nejsou obyčejná paštika
|
profimedia
Kachna si skvěle rozumí s ovocem, připravte ji třeba na pomerančích
|
Shutterstock
Rillettes je vlastně masová pomazánka připravená z doměkka konfitovaného masa
|
Shutterstock
Skleničku s domácí kachní paštikou zalitou máslem můžete použít třeba jako jedlý dárek či milou pozornost pro hostitele
|
Shutterstock
V ledničce vám čerstvá kachní paštika vydrží 4–5 dní. Pokud ji chcete uchovávat delší dobu, naplňte s ní skleničky s uzávěrem a 60 minut je sterilujte
|
Shutterstock
Až budete letos grilovat, zkuste si připravit marinovaná kachní prsa. Z grilu chutnají báječně
|
Shutterstock