Logo magazínu

Crepes neboli palačinky: Zkuste nadýchanou klasiku s ovocem, pohankové i hit pařížských kaváren

4 / 9
Prohlédnout znovu

Crepes neboli palačinky: Zkuste nadýchanou klasiku s ovocem, pohankové i hit pařížských kaváren

Palačinky s ricottou a malinami jsou jako stvořené pro lehký sobotní brunch | iStock
Smažte palačinky na přepuštěném másle, budou chutnat dokonale | iStock
Crepes suzette – palačinky s pomerančovou omáčkou. Takhle voní tradiční Francie | iStock
Tradice Světového dne palačinek sahá do křesťanských tradic | iStock
Pohankovým palačinkám sluší nutella a banány | iStock
Palačinky naplňte klidně na slano. Špenátem a sýrem | istock
Aby se palačinky netrhaly, nechte těsto chvíli odpočinout | iStock
Sladké palačinky patří mezi oblíbené kalorické dezerty, za to slané si můžete dopřát i při dietě! | istock
Palačinky tenké jako papír. Chce to cvik, ale především dobré těsto | iStock