Crepes neboli palačinky: Zkuste nadýchanou klasiku s ovocem, pohankové i hit pařížských kaváren
3
/
9
Prohlédnout znovu
Crepes neboli palačinky: Zkuste nadýchanou klasiku s ovocem, pohankové i hit pařížských kaváren
Palačinky s ricottou a malinami jsou jako stvořené pro lehký sobotní brunch
|
iStock
Smažte palačinky na přepuštěném másle, budou chutnat dokonale
|
iStock
Crepes suzette – palačinky s pomerančovou omáčkou. Takhle voní tradiční Francie
|
iStock
Tradice Světového dne palačinek sahá do křesťanských tradic
|
iStock
Pohankovým palačinkám sluší nutella a banány
|
iStock
Palačinky naplňte klidně na slano. Špenátem a sýrem
|
istock
Aby se palačinky netrhaly, nechte těsto chvíli odpočinout
|
iStock
Sladké palačinky patří mezi oblíbené kalorické dezerty, za to slané si můžete dopřát i při dietě!
|
istock
Palačinky tenké jako papír. Chce to cvik, ale především dobré těsto
|
iStock