Logo magazínu

Vaření v pomalém hrnci šetří čas i peníze. Podívejte se, jak ho používat, a zkuste tyto recepty

3 / 8
Prohlédnout znovu

Vaření v pomalém hrnci šetří čas i peníze. Podívejte se, jak ho používat, a zkuste tyto recepty

Gulášek v pomalém hrnci? Žádný problém | iStock
Masové kuličky si oblíbí celá rodina | iStock
Guláš z pomalého hrnce je zárukou měkkého a rozpadajícího se masíčka | iStock
Vyzkoušejte dokonalý segedín z pomalého hrnce | F.O.O.D.
Francouzská cibulačka z pomalého hrnce je záruka skvělé večeře bez námahy | iStock
Obrovskou výhodou tohoto spotřebiče je kromě jiného i to, že umožňuje pokrmy připravovat doslova v jednom hrnci | iStock
Francouzkou cibulačku z pomalého hrnce si oblíbíte nejen pro její chuť, ale i nenáročnou přípravu | iStock
V pomalém hrnci připravíte masové kuličky v omáčce raz dva a večer jen dovaříte těstoviny | iStock