Vaření v pomalém hrnci šetří čas i peníze. Podívejte se, jak ho používat, a zkuste tyto recepty
4
/
8
Prohlédnout znovu
Vaření v pomalém hrnci šetří čas i peníze. Podívejte se, jak ho používat, a zkuste tyto recepty
Gulášek v pomalém hrnci? Žádný problém
|
iStock
Masové kuličky si oblíbí celá rodina
|
iStock
Guláš z pomalého hrnce je zárukou měkkého a rozpadajícího se masíčka
|
iStock
Vyzkoušejte dokonalý segedín z pomalého hrnce
|
F.O.O.D.
Francouzská cibulačka z pomalého hrnce je záruka skvělé večeře bez námahy
|
iStock
Obrovskou výhodou tohoto spotřebiče je kromě jiného i to, že umožňuje pokrmy připravovat doslova v jednom hrnci
|
iStock
Francouzkou cibulačku z pomalého hrnce si oblíbíte nejen pro její chuť, ale i nenáročnou přípravu
|
iStock
V pomalém hrnci připravíte masové kuličky v omáčce raz dva a večer jen dovaříte těstoviny
|
iStock