Smažený řízek: Recept a triky profesionálů, jak připravit ten nejlepší. Znáte je?
1
/
11
Prohlédnout znovu
Smažený řízek: Recept a triky profesionálů, jak připravit ten nejlepší. Znáte je?
Víte, že telecí maso patří i do pravého Vídeňského řízku?
|
profimedia
Maso naklepávejte zlehka, ať nejsou řízky příliš tenké
|
iStock
Mouku na trojobal použijte polohrubou
|
iStock
Do rozšlehaného vajíčka nepřidávejte vodu ani mléko
|
iStock
Strouhanku si připravte doma čerstvou a vláčnou
|
iStock
Řízky smažte pozvolna ve vyšší vrstvě sádla nebo přepuštěného másla
|
iStock
Řízku s bramborovou kaší málokdo odolá
|
iStock
Někdo si ale řízek nedokáže představit s ničím jiným než s bramborovým salátem
|
iStock
Dalšímu zase víc chutná řízek s hranolky
|
iStock
Hodí se ale i opečené brambory nebo vařené brambory
|
iStock
Při podávání byste neměli zapomenout na plátek nebo měsíček citronu. Hodí se i kyselá okurka
|
iStock