Logo magazínu

Nejlepší cheesecake vyžaduje péči. Těmto chybám se při pečení vyhněte

5 / 13
Prohlédnout znovu

Nejlepší cheesecake vyžaduje péči. Těmto chybám se při pečení vyhněte

Cheesecake chutná skvěle se světlým i kakaovým korpusem | iStock
Nečekejte, až cheesecake v troubě zhnědne, byl by přepečený a vysušený | iStock
Cheesecake patří k nejoblíbenějším dezertům | iStock
Do náplně můžete přidat třeba nasekané jahody a čokoládové hoblinky | iStock
Cheesecake je osvěžující dezert, ke kterému se nejlépe hodí bobulovité ovoce, jahody nebo višně | iStock
Ozdobte cheesecake pár malinami nebo borůvkami. Chutná tak nejlépe | iStock
Před servírováním cheesecake můžete na talíři polít třeba omáčkou z borůvek | istock
Polovinu náplně můžete obarvit třeba karamelem a vytvořit na povrchu dortu krásné mramorování | iStock
Do new yorského cheesecaku patří citronová šťáva a kůra. Je pak neuvěřitelně svěží | iStock
Cheesecake je jednoduchým dezertem, který máte do hodiny upečený | iStock
Osvěžující variantou je limetkový cheesecake | iStock
Čokoládový cheesecake ozdobte třeba cákanci rozehřáté čokolády a oříšky | iStock
Skvěle se k cheesecaku hodí i čerstvé ovoce | iStock