Nejlepší cheesecake vyžaduje péči. Těmto chybám se při pečení vyhněte
1
/
13
Prohlédnout znovu
Nejlepší cheesecake vyžaduje péči. Těmto chybám se při pečení vyhněte
Cheesecake chutná skvěle se světlým i kakaovým korpusem
|
iStock
Nečekejte, až cheesecake v troubě zhnědne, byl by přepečený a vysušený
|
iStock
Cheesecake patří k nejoblíbenějším dezertům
|
iStock
Do náplně můžete přidat třeba nasekané jahody a čokoládové hoblinky
|
iStock
Cheesecake je osvěžující dezert, ke kterému se nejlépe hodí bobulovité ovoce, jahody nebo višně
|
iStock
Ozdobte cheesecake pár malinami nebo borůvkami. Chutná tak nejlépe
|
iStock
Před servírováním cheesecake můžete na talíři polít třeba omáčkou z borůvek
|
istock
Polovinu náplně můžete obarvit třeba karamelem a vytvořit na povrchu dortu krásné mramorování
|
iStock
Do new yorského cheesecaku patří citronová šťáva a kůra. Je pak neuvěřitelně svěží
|
iStock
Cheesecake je jednoduchým dezertem, který máte do hodiny upečený
|
iStock
Osvěžující variantou je limetkový cheesecake
|
iStock
Čokoládový cheesecake ozdobte třeba cákanci rozehřáté čokolády a oříšky
|
iStock
Skvěle se k cheesecaku hodí i čerstvé ovoce
|
iStock