Domácí koblihy, které se vám rozplynou v puse. Podle našeho návodu je zvládnete napoprvé
4
/
11
Prohlédnout znovu
Domácí koblihy, které se vám rozplynou v puse. Podle našeho návodu je zvládnete napoprvé
Nejchutnější recepty, které se neomylně zapíšou do rodinné historie, jsou ty nejobyčejnější
|
F.O.O.D.
Pokud hledáte ten správný recept, svěřte se do rukou redaktorek časopisu F.O.O.D. a vyzkoušejte prověřené základní těsto na koblihy s trochou citronové kůry a kapkou tuzemáku
|
F.O.O.D.
Koblihy nemusí být nutně jen o džemu. Naplňte je třeba vanilkovým krémem
|
F.O.O.D.
Pokud na džem dvakrát nejste nebo do naopak potřebujete víc, než se do takové jedné koblihy vejde, udělejte koblihové pletýnky
|
F.O.O.D.
Koblihy s jablky v pikantním karamelu jsou do mrazivého masopustního období jak dělané
|
F.O.O.D.
Po domácích koblížcích se doma jen zapráší
|
iStock
Z těsta vykrajujte kolečka klidně skleničkou
|
istock
Koblihy můžete plnit marmeládou, ale také i povidly nebo tvarohem
|
istock
Na nadýchané těsto se nejlépe hodí mouka hladká
|
istock
Tradiční masopustní koblihy se dávaly jako pohoštění maškarním průvodům
|
istock
Koblihy se musí smažit ve větším množství oleje
|
istock