Logo magazínu

Domácí koblihy, které se vám rozplynou v puse. Podle našeho návodu je zvládnete napoprvé

4 / 13
Prohlédnout znovu

Domácí koblihy, které se vám rozplynou v puse. Podle našeho návodu je zvládnete napoprvé

Domácí koblihy | iStock
Nejchutnější recepty, které se neomylně zapíšou do rodinné historie, jsou ty nejobyčejnější | F.O.O.D.
Video se připravuje ...
Koblihy se musí smažit ve větším množství oleje | istock
Na nadýchané těsto se nejlépe hodí mouka hladká | istock
Koblihy nemusí být nutně jen o džemu. Naplňte je třeba vanilkovým krémem | F.O.O.D.
Pokud na džem dvakrát nejste nebo do naopak potřebujete víc, než se do takové jedné koblihy vejde, udělejte koblihové pletýnky | F.O.O.D.
Koblihy s jablky v pikantním karamelu jsou do mrazivého masopustního období jak dělané | F.O.O.D.
Po domácích koblížcích se doma jen zapráší | iStock
Z těsta vykrajujte kolečka klidně skleničkou | istock
Video se připravuje ...
Koblihy můžete plnit marmeládou, ale také i povidly nebo tvarohem | istock
Tradiční masopustní koblihy se dávaly jako pohoštění maškarním průvodům | istock