Logo magazínu

Vepřová panenka pečená v troubě i připravená na pánvi: oběd, kterým oslníte

3 / 6
Prohlédnout znovu

Vepřová panenka pečená v troubě i připravená na pánvi: oběd, kterým oslníte

Ovoce je vždycky dobrý nápad! Vepřové panence sluší lesní plody, švestky i jablka | istock
Panenka je skvělá nejen plněná, ale i obalovaná. Třeba v křupavé hořčičné krustě | istock
Domácí pesto je snadný trik, jak na skvělé vepřové. Můžete ho použít jako marinádu i plnění | istock
Ovoce nechte naložit ve víně | istock
Že je vepřové maso nezdravé? Omyl, libová vepřová panenka neuškodí ani dietářům a správně okořeněná chutná skvěle | istock
Hlavně nepřesušit! Vepřová panenka má být jemná a křehká, a pokud ji grilujete, i lehce červená ve středu | istock