Novoroční čočka trochu jinak: Ochutnejte pomazánku, salát, karbanátky nebo ragú
4
/
20
Prohlédnout znovu
Novoroční čočka trochu jinak: Ochutnejte pomazánku, salát, karbanátky nebo ragú
Čočkové karbanátky budou chutnat i dětem
|
Shutterstock.com
Zabruste do arabské kuchyně a udělejte třeba pečený lilek s čočkovým salátem
|
iStock
Znáte všechny druhy čočky?
|
profimedia.cz
Skvěle chutná ragú z čočky, dýně a mrkve
|
iStock
Kořeněné čočkové placičky dokonale nahradí maso
|
iStock
Do ragú z čočky a podzimní zeleniny nezapomeňte přidat bobkový list
|
iStock
Pokud se přece jen neobejdete bez porce masa, doplňte ho alespoň salátem z čočky
|
iStock
Čočkový sedlácký kotlík je plný nejen zeleniny, ale i uzeného masa
|
iStock
Čočkový dhal je typické indické jídlo, které si vás získá
|
iStock
Kari je indickou obdobou evropského ragú
|
iStock
Čočkové karbanátky si zamilujete
|
Profimedia.cz
Tradiční čočkovka s párkem nejen zahřeje, ale i zasytí
|
istock
Do husté čočkové polévky můžete přidat uzené nebo ji nechat vegetariánskou
|
istock
Polévku z červené čočky můžete před podáváním zjemnit zakysanou smetanou a doplnit plátky opečené bagety
|
iStock.com
Dhal z červené čočky může mít podobu husté kaše, ale i řidší polévky
|
istock
Klasickou čočku nakyselo můžete podávat s volským okem a opečeným chlebem
|
iStock
Nebojte se červenou čočku přidat například do bramboráku
|
archiv blesku
Z čočky se dají připravit i veganské burgery
|
Shutterstock
Čočková polévka může mít řadu podob. Do té arabské se hodí citron
|
iStock
Zkuste někdy místo zeleninového salátu připravit čočkový
|
shutterstoclk