Domácí paštika: Recepty a vše, co potřebujete vědět, než se do ní pustíte
5
/
7
Prohlédnout znovu
Domácí paštika: Recepty a vše, co potřebujete vědět, než se do ní pustíte
Paštiku z kuřecích jater máte hotovou za chvíli a hodí se stejně k snídani jako večer ke skleničce vína
|
istock
Lososovou paštiku připravíte z čerstvého i uzeného masa. Nejlepší je s koprem a citronem
|
istock
Rilletes potřebují čas, na krajíci čerstvého chleba nebo k bramborám na loupačku ale chutnají báječně
|
istock
O jemnou paštiku z kuřecích jater se postará smetana. Chcete-li ale chuť jater ještě zjemnit, naložte je před použitím na pár minut do mléka
|
istock
S kořením to raději u domácí paštiky nepřehánějte – až se chutě rozleží, zintenzivní
|
istock
Kuřecí játra obsahují vitamíny i železo. Jen je potřeba si dát pozor, aby byla co nejčerstvější
|
istock
V hezké sklenici bude z domácí paštiky i skvělý jedlý dárek
|
istock