Logo magazínu

Domácí paštika: Recepty a vše, co potřebujete vědět, než se do ní pustíte

2 / 7
Prohlédnout znovu

Domácí paštika: Recepty a vše, co potřebujete vědět, než se do ní pustíte

Paštiku z kuřecích jater máte hotovou za chvíli a hodí se stejně k snídani jako večer ke skleničce vína | istock
Lososovou paštiku připravíte z čerstvého i uzeného masa. Nejlepší je s koprem a citronem | istock
Rilletes potřebují čas, na krajíci čerstvého chleba nebo k bramborám na loupačku ale chutnají báječně | istock
O jemnou paštiku z kuřecích jater se postará smetana. Chcete-li ale chuť jater ještě zjemnit, naložte je před použitím na pár minut do mléka | istock
S kořením to raději u domácí paštiky nepřehánějte – až se chutě rozleží, zintenzivní | istock
Kuřecí játra obsahují vitamíny i železo. Jen je potřeba si dát pozor, aby byla co nejčerstvější | istock
V hezké sklenici bude z domácí paštiky i skvělý jedlý dárek | istock