Logo magazínu

Ještě lepší bábovky a koláče z třeného těsta podle těchto 7 tipů!

1 / 12
Prohlédnout znovu

Ještě lepší bábovky a koláče z třeného těsta podle těchto 7 tipů!

Třené těsto nemá rádo moc vysokou teplotu. Moučníky z něj proto vždy pečte pozvolna | iStock
Věděli jste, že moučníky z třeného těsta jsou lepší až druhý den? | iStock
Třené těsto má univerzální použití, je jednoduché na přípravu a výborné na chuť. Moučníky z něj jsou nádherně jemné a lehké | F.O.O.D.
Třené těsto má univerzální použití, je jednoduché na přípravu a výborné na chuť. Moučníky z něj jsou nádherně jemné a lehké | iStock
Třené těsto má univerzální použití, je jednoduché na přípravu a výborné na chuť. Moučníky z něj jsou nádherně jemné a lehké. | iStock
Třené těsto má univerzální použití, je jednoduché na přípravu a výborné na chuť. Moučníky z něj jsou nádherně jemné a lehké | istock
Třené těsto má univerzální použití, je jednoduché na přípravu a výborné na chuť. Moučníky z něj jsou nádherně jemné a lehké | iStock
Třené těsto má univerzální použití, je jednoduché na přípravu a výborné na chuť. Moučníky z něj jsou nádherně jemné a lehké | iStock
Třené těsto má univerzální použití, je jednoduché na přípravu a výborné na chuť. Moučníky z něj jsou nádherně jemné a lehké | iStock
Třené těsto má univerzální použití, je jednoduché na přípravu a výborné na chuť. Moučníky z něj jsou nádherně jemné a lehké | iStock
Třené těsto má univerzální použití, je jednoduché na přípravu a výborné na chuť. Moučníky z něj jsou nádherně jemné a lehké | istock
Třené těsto má univerzální použití, je jednoduché na přípravu a výborné na chuť. Moučníky z něj jsou nádherně jemné a lehké | iStock