Logo magazínu

Domácí housky, toustový i podmáslový chléb. Dopřejte si čerstvé pečivo i bez návštěvy obchodu!

1 / 10
Prohlédnout znovu

Domácí housky, toustový i podmáslový chléb. Dopřejte si čerstvé pečivo i bez návštěvy obchodu!

Když jednou domácí houstičky ochutnáte, už nikdy nebudete chtít ty z obchodu | iStock
Chléb před pečením vždy nařízněte | iStock
Nebojte se využít různé celozrnné mouky | iStock
Upečte si i bagety na chlebíčky | iStock
Domácí rohlíky si zamilujete | Profimedia
Pokud nemáte domácí pekárnu, docílíte hranatého tvaru použitím obdélníkové formy na biskupský chlebíček | iStock.com
Pečivo můžete podle chuti ještě posypat třeba sezamem | shutterstock.com
Typického tvaru raženek docílíte použitím tvořítka | Shutterstock.com
Dostali jste chuť na domácí chleba z kvásku? Nečekejte zbytečně, řada lidí se s vámi ráda podělí o vlastní. Hotový kvásek můžete uchovat v lednici | Shutterstock
Video se připravuje ...