Domácí housky, toustový i podmáslový chléb. Dopřejte si čerstvé pečivo i bez návštěvy obchodu!
3
/
10
Prohlédnout znovu
Domácí housky, toustový i podmáslový chléb. Dopřejte si čerstvé pečivo i bez návštěvy obchodu!
Když jednou domácí houstičky ochutnáte, už nikdy nebudete chtít ty z obchodu
|
iStock
Chléb před pečením vždy nařízněte
|
iStock
Nebojte se využít různé celozrnné mouky
|
iStock
Upečte si i bagety na chlebíčky
|
iStock
Domácí rohlíky si zamilujete
|
Profimedia
Pokud nemáte domácí pekárnu, docílíte hranatého tvaru použitím obdélníkové formy na biskupský chlebíček
|
iStock.com
Pečivo můžete podle chuti ještě posypat třeba sezamem
|
shutterstock.com
Typického tvaru raženek docílíte použitím tvořítka
|
Shutterstock.com
Dostali jste chuť na domácí chleba z kvásku? Nečekejte zbytečně, řada lidí se s vámi ráda podělí o vlastní. Hotový kvásek můžete uchovat v lednici
|
Shutterstock
Video se připravuje ...