Logo magazínu

7 osvědčených rad, jak na odpalované těsto

2 / 13
Prohlédnout znovu

7 osvědčených rad, jak na odpalované těsto

Věnečky z odpalovaného těsta zvládnete i doma! | Profimedia
Profiterolky | iStock
Odpalované těsto se před pečením ještě vaří, takzvaně odpaluje | iStock
Do těsta se po prochladnutí zapracovávají jedno po druhém vejce | iStock
Těsto se pak stříká pomocí cukrářského sáčku na plech s papírem na pečení | iStock
Větrníku s karamelovou polevou neodoláte! | Profimedia
Video se připravuje ...
Věneček naplňte žloutkovým krémem nebo šlehačkou. | Profimedia
Profiterolky můžete naplnit nebo jen přelít rozpuštěnou čokoládou. | iStock
Francouzské éclairs se také vyrábí z odpalovaného těsta. | iStock
Francouzské éclairs se také vyrábí z odpalovaného těsta. | iStock
Plněné profiterolky | iStock
Video se připravuje ...