Logo magazínu

Recepty z vepřového masa: Bůček v sáčku, fantastické řízky i tradiční segedínský guláš

5 / 13
Prohlédnout znovu

Recepty z vepřového masa: Bůček v sáčku, fantastické řízky i tradiční segedínský guláš

Marinovaný vepřový bůček je skutečná lahůdka | F.O.O.D.
Chuť vepřového guláše pozvedne nakrájená paprika | shutterstock.com
Medailónky z panenky můžete před smažením obalit v anglické slanině | Foto ara
V pravém segedínském guláši by neměla chybět zakysaná smetana | iStock
Místo vody můžete vepřový guláš podlít pivem a přidat mrkev | shutterstock.com
Kůži bůčku před pečením nařežte, aby se vypekla dokřupava | iStock
Díky přípravě v pečicím sáčku bude maso nádherně měkké a šťavnaté | iStock
Cibulí pod bůček nešetřete | iStock
K medailónkům z vepřové panenky se hodí glazovaná podzimní zelenina | Stockfood
Vepřovou panenku vždy připravujte tak, aby byla uvnitř ještě růžová | iStock
Zkuste třeba naplnit panenku sušeným ovocem | iStock
Dorůžova upečená vepřová panenka s karamelizovanou cibulí a jablky chutná božsky | Tomáš Lébr, ondřej košík, marie bartošová a archiv
Marinovaný pečený vepřový bůček podávejte například s opečenými plátky brambor | iStock